Sporturi extreme în Orientul Mijlociu

Interes în sporturi extreme din Orientul Mijlociu a escaladat de la care provine din jocuri urbane populare cu tinerii regiuni din Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită și alte țări CCG. Ei nu este acum deloc neobișnuit pentru a găsi skate-parcuri în adâncurile Arabia Saudită sau mai multe zone metropolitane, cu a fi cel mai profilfic Unite Abu Dhabi și Dubai, în Emiratele Arabe Unite. . Există mai mulți factori extrinseci, care de bun augur pentru sporturi extreme din Orientul Mijlociu. Activități alimentat de adrenalină și evenimente din regiune sunt în creștere, în 2008, peste 19.000 au vizitat evenimentul adrenalina Sport taxat ca număr regiunile un adrenalina si extrem festival de sport a văzut sute de expozanți și de vitrina de sport și la echipamentele internaționale.

2009 este setat să-și continue creșterea în ciuda unei economii de lent, acest lucru se datorează, în principal în regiunile tineri demografice în comparație cu mai multe piețe tradiționale din Europa și Statele Unite ale Americii. În Europa și Statele Unite ale Americii există o creștere de 7% proiectat din copiii de 18-30 de ani, între 2005 și 2010, dar în Orientul Mijlociu estimarea este de 12%, această creștere cuplat cu o schimbare in cultura si o pasiune pentru adrenalină și Extreme sport, printre cele mai multe dintre tineri înseamnă că furnizorii extreme Sporturi, operatori de turism și companii sunt de instituire în regiune cât mai repede, deoarece acestea pot. Orientul Mijlociu va oferi cu siguranță o bază de potențial mai mare pentru sport, în special în această creștere este marginal mai mare în rândul bărbaților, care au tendința de a domina participare sporturi extreme și de interes în regiunea Orientul Mijlociu. Abu Dhabi este de a lua o conduce ca regiunile hub sporturi extreme, aceasta este în cazul în care XGames, Sport Festivalul Adrenaline și o serie de evenimente sportive de mare profil, cum ar fi Red Bull Air Race sunt HELF.

Forța economiei GCC este de asemenea un factor încurajator. Ca venitul disponibil și încrederea consumatorilor continuă să crească, atunci cei interesati de sport va fi mai capabil de a cheltui bani pe echipamente și participarea adecvate. În cazul în care sărbătorile de sporturi extreme sunt considerate, o economie puternică este chiar mai important ca acestea sunt mult mai susceptibile de a fi o pauză secundar și, astfel, cei care ar putea fi dinainte dacă economia este perceput ca fiind slab. Regiunea Orientul Mijlociu are cu siguranță o bază de consum, cu un venit disponibil, multe dintre care au fost implicate într-o serie de sporturi extreme la fel de diverse ca scufundări cer, dune bashing și scufundări aventură. Cu un teren mare de țări din Orientul Mijlociu, oferind tururi bine în cadrul bugetului și cu operatorii aerieni de buget începe să opereze în regiune, unde este inaccesibil pentru devenire extreme fanatic de sport.

Sporturi extreme, uneori, de asemenea, numit sporturile de acțiune, sporturi de aventură sau adrenalina de sport este un termen mass-media pentru anumite activități percepute ca având un nivel ridicat de pericol inerent. Aceste activități implică de multe ori viteza, înălțime, nivel ridicat de efort fizic, de viteze extrem de specializate sau cascadorii spectaculoase, dar în Orientul Mijlociu există într-adevăr există astfel de limite. Un AZ de sporturi extreme disponibil în Orientul Mijlociu este disponibil pe site-ul Adrenaline.ae și servește ca un bun punct de referință pentru cei interesați de activități sportive extreme în regiune.

În timp ce utilizarea termenului de “sporturi extreme” sa răspândit departe și-n lat pentru a descrie o multitudine de activități, exact ceea ce sport sunt considerate “extrem” este discutabil. Există totuși câteva caracteristici comune pentru cele mai multe sporturi extreme. În timp ce nu este domeniul exclusiv al tineretului, sporturi extreme tind să aibă o țintă-demografic mai tineri decât media. Sporturi extreme sunt rareori sancționate de către școli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *