Pierde în greutate prin bronzare

Plajă este un lucru foarte relaxant de a face. Ai putea face plajă pe plaja, in gradina ta, sau în partea de sus pe acoperiș. Cu toate acestea, nu știți că de plajă ar putea ajuta, de asemenea, să piardă în greutate în mod eficient? Ei bine, care sunt căile obișnuite de a pierde in greutate? dieta este una dintre ele. Cu toate acestea, adevărul trist este că, potrivit experților de pierdere în greutate, diete obicei nu funcționează, și cei mai mulți oameni castiga greutatea lor înapoi în ciuda nu mananca prea mult și în urma unui plan de dieta specifică. Deci, s-ar plajă de ajutor?

Ce include un plan de alimentatie sanatoasa?

Un studiu recent realizat de Institutul National de Diabet si afectiuni renale digestive remarcat faptul că o dieta de slabire care limitează doar porțiuni ale unei persoane la dimensiuni foarte mici, sau care exclude anumite alimente pot fi destul de greu să rămânem la, cu atât mai puțin religios urmat.

Acest tip de plan de dieta ar putea să nu chiar locul de muncă pe termen lung, pentru că veți continua să implora pentru lucrurile pe care doriți să mănânce, și de fiecare dată când nimeni nu se uită în jur, veți continua ronțăind pe alimentele pe care le place. Institutul subliniază faptul că un plan de alimentatie sanatoasa trebuie să țină cont de simpatiile și antipatiile unei persoane, precum și să includă o gamă largă de produse alimentare, care ar trebui să fie în măsură să vă furnizeze suficiente calorii si substante nutritive esentiale pentru o sanatate buna.

Deci, ce este legătura între plajă și o stare bună de sănătate?

Un nou studiu publicat de Journal of Clinical Epidemiologie si Metabolism martie 2010 a remarcat că deficitul de vitamina D este de la o tendință alarmantă, și tot mai mulți oameni sunt având mai puțin de aceasta vitamina esentiala. Deficiența de vitamina D este de a ajunge rapid la proportiile unei epidemii., Cu studiul de remarcat faptul că 59 la sută din populație este de deficit de vitamina D.

Studiul adaugă că un nivel anormal de vitamina D în organism este asociat cu o gamă largă de boli, care includ osteoporoza, diabet, cancer și cardiovasculare și a bolilor autoimune. De asemenea, există o legătură clară între deficienta de vitamina D si grasime stocate. Studiul adaugă că, dacă o persoană devine suficient de soare, plajă și prin alte metode, individul poate fi capabil de a obține cantități adecvate de vitamina D de la ea. Acest lucru înseamnă că soarele poate ajuta de fapt, pentru a promova pierderea țesutului adipos din organism eficient, precum și ajutor în adăugarea de doze sanatoase de vitamina D pentru organism.

Alte Perks de Bronzare

Un alt studiu a concluzionat, de asemenea, că expunerea la soare, mai ales în primele ore ale dimineții și la mijlocul după-amiază, ajută la adăuga mai multe niveluri de vitamina D în corpul dumneavoastră, care ar putea la rândul său, de ajutor pentru a menține creierul sănătos, precum și a alunga demență și depresie . Concluziile subliniază, de asemenea, că de pensionare la climă mai caldă, și luând suplimente alimentare de zi cu zi ajută la stimularea creierului capacitatea de a rămâne activ și în formă bună, chiar prin anii de pensionare.

Ambele studii sunt de acord că deficiențe de vitamina D pot fi atenuate sau corectate prin expunerea la soare regulat și luarea de suplimente de vitamine. Acest lucru ar trebui să facă pentru un pitch perfect pentru plajă, deși experții de sănătate sublinieze faptul că activitatea dumneavoastră de plajă ar trebui să fie reglementată, iar tu trebuie doar să te expune la soare doar în dimineața devreme sau după-amiaza târziu, și orienteze clar de ore în care soarele este în cea mai tare sa, astfel încât veți evita arsurile solare, sau mai rău suferă de accident vascular cerebral de căldură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *