Pulberea din grau verde – magic

Dacă cineva a sugerat un an în urmă că o zi mi-ar fi cântând laudele beneficiile de stoarcere iarba de grau le-ar fi spus că ei au ieșit din mintea lor. Numai gândul de a consuma iarbă în nici un fel, forma sau continut, era de neconceput.

Pentru mai multe informatii: http://www.cerasus.ro/ce-stim-despre-pulberea-din-grau-verde/

grau-verde-1

Eu am pe soția mea să-i mulțumesc pentru mine încurajarea persistent pentru a da iarba de grau un try. A citit tot ce a putut pune mana pe care au avut de a face cu iarba de grau și apoi i-ar împărtăși concluziile ei cu mine. De fapt, beneficiile potențiale mi-a spus despre părut … prea frumos să fie adevărat. Am crezut mult timp că, dacă ceva este touted ca “prea frumos să fie adevărat”, atunci … probabil că este.

Nu-mi pot imagina că voi uita vreodată ziua în care ea a intrat în studio cu suc de iarba de grau intr-un pahar de șampanie. “Încercați. Nu vei muri. S-ar putea chiar ca ea”, a spus ea cu un zâmbet. Cu mare ezitare, am luat o gură de poțiune. “Nu e rău, nu?” a spus ea. “Glumești? Are un gust oribil!” I-am răspuns în timp ce pune paharul de sampanie înapoi în mâna ei. Vrei să te simți mai bine și de a lua bine, sau nu? “, A răspuns cu fermitate. Mai degrabă decât să prelungească dezbaterea, pe care am știut că a fost destinat să-și piardă, eu chugged lichidul rămas.

La fel ca și cântecul vechi de Tom Jones, “The Green, Green Grass of Home”, verde iarba de grau … ar de tema din viața mea în zilele următoare. În fiecare zi pentru următoarele două săptămâni mi-a tratat la un pahar de sampanie umplut cu suc de iarba de grau.

Sincer, suc de iarba de grau nu va face top lista mea de 100 de arome preferate. Într-adevăr, eu încă nu-mi place. Cu toate acestea, eu sunt un credincios în beneficiile. Păstrați în minte, acestea nu sunt doar beneficii sanatoase pe care le-am citit doar despre. Acestea sunt beneficiile reale pe care le-am experimentat. Iarba de grau este tot ceea ce ați auzit despre ea și mai mult.

iarba de grau este ambalat cu vitamine importante, cum ar fi B, C, E, și A. Avem nevoie de vitamina A ca o măsură preventivă împotriva oase slabe sau fragile, piele uscată, și orbire de noapte. Vitamina E ajută creșterea, reproducerea, și vederii. (Vederii Soția mea este dramatic mai bine și ea nu mai are nevoie sa poarte ochelari.)

Vitamina B este o vitamina antistres care beneficiază suplimentar sistemul digestiv, glandele suprarenale, și promovează normala a creierului si formarea corpului. Vitamina C beneficii piele sanatoasa, mușchi, articulații, gingiilor, dinților și în timp ce Vitamina E funcționează ca un antioxidant prevenirea degenerării musculare, sterilitate, vindecare lentă a rănilor și infecțiilor și este, de asemenea, benefic pentru inima.

Iarba de grau este o sursa de puternic pentru minerale vitale, aminoacizi, enzime, clorofilă, și mult mai mult. Una dintre cele mai mari atributele sale este efectul acesteia alcalin asupra organismului. Elementele alcaline din iarba de grau beneficia organism, ajutând la eliminarea deseurilor acide in timp ce restabilirea echilibrului pH-ului alcalin și acid necesar pentru sănătate și vitalitate maximă.

Beneficiile de suc de iarba de grau sunt atât de numeroase ar putea fi mai usor doar pentru a enumera lucrurile nu se fac. Ceea ce am asistat la imbunatatirea sanatatii meu și al soției mele este cu adevărat uimitor și am atribui această schimbare de stoarcere iarba de grau. Nu mai suntem pe orice medicamente, noi suntem mult mai activi, și ne simțim mai bine decât ne-am de ani de zile.

În plus, există un alt avantaj remarcabil plină de satisfacții. iarba de grau este ieftin. Când ajungi în stoarcere te afla în curând că a achiziționa cantități mari de fructe și legume organice crește substanțial factura de bacanie. Dar iarba de grau nu este o parte din această povară adăugat … cu atât mai mult atunci când vă crească propria iarba de grau.

Beneficiile sucului de iarba de grau sunt considerabile și nu există nici un fel am putea să le acopere pe toate într-un articol scurt. Sunt convins că veți experimenta o îmbunătățire notabilă în sănătatea dumneavoastră dacă vă va oferi doar iarba de grau un try ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *