Ce beneficii ai cu un laptop second hand?

Dacă vă place cu cele mai recente și mai mare, atunci renovat nu este pentru tine. Cu toate acestea, dacă nu te superi daune cosmetice minore, și de faptul că altcineva a folosit laptop-ul, atunci poate doriți să ia în considerare achiziționarea unui laptop renovate. Dar de ce ar vrea cineva sa cumpere un laptop renovate, spre deosebire de un brand nou unul? În acest articol, voi aborda acest subiect, și da 3 motive pentru care ar trebui să proprii un laptop renovate.

Pentru mai multe informatii: http://www.accesorii-laptop.ro/ro/Display-laptop/

Primul motiv pentru achiziționarea unui laptop renovate poate fi o idee bună este că acestea sunt mult mai puțin costisitoare decât verii lor mai noi. Desigur, renovat presupune că le-a văzut înainte de utilizare, astfel încât laptop-uri renovate sunt, în general, modelele mai vechi, și nu știu întotdeauna cum proprietarii lor anterioare a avut grijă de ei. Dar renovat implică, de asemenea, faptul că cineva a luat timp pentru a repara, și de multe ori să înlocuiască, orice componente rupte. Face unele de cercetare și doar cumpara de la surse de renume.

laptop2

Al doilea motiv este posibil să doriți să achiziționați un laptop renovate este că, din cauza costului lor redus, acestea sunt mai mult decât noi modele de consum, și de a face o mare de-al doilea laptop. Așa cum am explicat mai sus, laptop-uri renovate sunt, în general, mult mai ieftin decât un nou laptop, deci, dacă ceva ar trebui să se întâmple asta, tu esti doar poate o câteva sute de dolari, spre deosebire de un nou laptop, care ar putea costa mii.

Al treilea motiv pentru care poate doriți să ia în considerare achiziționarea unui laptop renovate este că din moment ce vei petrece mult mai putin bani pe calculator în sine, vă puteți permite să-și petreacă mai mult upgrade-l cu elemente noi, și mai bine. De exemplu, puteți adăuga memorie pentru a accelera, sau upgrade la un hard disk mai mare. Ar trebui, desigur, asigurați-vă că computerul poate sprijini aceste upgrade-uri înainte de a vă chiar achiziționa. În cazul în care nu se poate, atunci uita-te pentru unul care poate, înainte de a lua decizia finala.

Dacă vă decideți să cumpere primul laptop renovate, asigurați-vă că face o multime de cercetare. Mijloace renovate folosit, și nu Kow modul în care proprietarul anterior a avut grijă de ea. Cumpărați de la o sursă de renume care oferă un fel de garanție. Cele mai multe nu va garanție bateria sau software-ul, dar va oferi cel puțin o garanție de 30 zile pentru cea mai mare parte de hardware.

Am discutat trei beneficii de a deține un laptop renovate. Ele sunt mici în costuri, face o mare de-al doilea laptop, și puteți petrece mai mult pe modernizarea componentelor. Asigurați-vă că pentru a face cercetare dumneavoastră înainte de a cumpăra, și care deține o va fi o experienta placuta.

Posted in IT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *