Panouri speciale pentru casa ta

Știi despre beneficiile de energie care sunt posibile de la trecerea la energia solară de la tradițional energie putere-plantă. Poate că ar dori să trăiască în afara rețelei pentru că îți pasă de mediul înconjurător și doresc pentru a reduce amprenta de carbon. Dar există o problemă … locuiți într-un apartament, deci nu ești pe cale de a investi câteva mii de dolari în panouri solare pentru casa ta. Care sunt opțiunile?

panou-solar-25

Aici sunt trei idei care vă pot ajuta să realiza visul de a folosi energia solară:

1) Investiți în propriile panouri solare portabile pentru aparatele dumneavoastră mici. Dacă aveți o fereastră, patio, punte sau balcon, care devine suficient de lumina soarelui în timpul zilei, puteți obține un încărcător solar portabil care va colecta lumina soarelui și stoca suficient de ea pentru a reîncărca laptopul sau de alimentare al televizorului dumneavoastră. Aceste sisteme portabile vor oferi doar o oră sau două de utilizare, totuși. Iar costul de panouri portabile nu este încă mai ieftin decât rulează laptop și TV-ul de pe grila. Dar sunt o sursă de alimentare de rezervă bun, dacă locuiți într-un loc cu pene de curent frecvente. Și sunt o modalitate foarte bună de a păstra bateriile reîncărcabile complet încărcat.

2) Vorbeste proprietar în instalarea unui sistem de panouri solare pentru întreaga clădire. S-ar putea fi capabil de a obține, împreună cu niște vecini și să facă o prezentare la proprietar. Această abordare poate fi deosebit de eficientă în cazul în care clădirea dvs. Apartamentul este situat intr-un oras sau o localitate în care energia solară este popular și deja folosit. Va trebui să adune unele date de la compania de utilități locale pentru a afla ce este politica lor este pe rascumpararea de energie din instalații solare, și cât de mult bani proprietarul s-ar putea salva de la instalarea de panouri solare. Face unele de cercetare pe credite fiscale de stat și locale, pentru instalarea de sisteme de energie solara. De asemenea, afla dacă există orice alte complexe de apartamente în orașul tău (sau chiar orașele din apropiere) care utilizează energie solară, și să le cereți modul în care acestea comercializa acest fapt la chiriașii lor viitoare. Planul este de a arăta că proprietarul poate economisi bani pe utilități, și reduce locurile de muncă vacante, deoarece chiriașii s-ar trăi mai degrabă în apartamente eficiente energetic. Cu un pic de cercetare, puteți veni cu o prezentare care arată proprietarul că panourile solare sunt o decizie bună afacere.

3) A face un punct de a căuta în clădiri de apartamente și complexe care au deja panouri solare instalate. S-ar putea fi surprins să afle că există comunități apartament în orașul tău, care sunt înainte de curba pe energie solara. Acest lucru este mai ales de natură dacă locuiți în “Sunbelt” zona de SUA, sau dacă locuiți într-un oraș progresist colegiu, sau în cazul în care starea dumneavoastră sau oraș oferă avantaje fiscale atractive pentru instalații de energie solară.

Chiar dacă nu poți trăi visul tau de energie de pe-grilă chiar acum, ia inima. Tehnologia energiei solare este în curs de dezvoltare rapidă chiar acum în întreaga lume. Asta înseamnă că visul de a tehnologiei solare mai bine pentru prețuri mai mici nu este departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *