Beneficiilie unui sistem POS de la Sage

Viteza – usor de folosit, tranzacții mai rapide, anchete stoc rapide * Precizie – loc pentru erori umane, valorile stocurilor până la data și corecte * Urmăriți vânzările și pentru a produce totaluri ușor * cip integrat și PIN-ul pentru tranzacțiile cu carduri de credit

Există multe beneficii un punct electronic de vânzare sistem EPOS poate oferi pentru o afacere de vânzare cu amănuntul. În primul rând o EPOS permite tranzacții să se întâmple foarte repede, fără a fi necesară tastat-in intrare, reducând astfel riscul de eroare de utilizator considerabil. Cu prețurile deja programate în sistemul de acuratețea fiecare vânzare este asigurată și întreprinderi dau calcule sunt, de asemenea, de încredere.

sistem-pos-1

Ecrane tactile, împreună cu un aspect de afișare prietenos face ușor și rapid de utilizat. De asemenea, este drept înainte pentru a verifica detaliile cu privire la elementul, cum ar fi prețul curent, stocul curent, cantitatea la comanda, etc Software-ul Sage Sistemul permite, de asemenea, de precis și nivelurile de up-to-data de acțiuni, care pot face re-ordonarea mai eficient.

Cip ușoară și integrare pin, cu sumele datorate în transferate la rampa de pin, din nou fără introduse de utilizator, de asemenea, reduce riscul de eroare umană și accelerează procesul de plată, reducând astfel cozile de la până la punct și creșterea nivelului de serviciu la client.

Software-ul Sage EPOS este capabil de a lega în software de contabilitate Sage astfel de economisire multe ore de date în timp introducerea și face viața mult mai ușoară pentru dumneavoastră carte-deținător și contabil. Cifrele de vânzări sunt actualizate în fiecare zi, la o apasare a unui buton.

Un alt avantaj este că puteți personaliza butoanele sau așa-numitele taste pentru preferințele dumneavoastră; puteți avea straturi de categorii pentru a detalia la produse individuale, sau, alternativ, aloca doar produse la tastele rapide din ecranul de start.

Puteți avea un număr de până la utilizatori, cu nivele de acces diferite, cum ar fi managerii, supraveghetor și operatorii normale. Operatorii, de exemplu, ar putea fi limitate la anumite funcții de bază.

Case de marcat oferă, de asemenea, un magazin de departe funcție, astfel încât odată ce este pornit o tranzacție să poată fi depozitate departe, și a adus înapoi ori de câte ori este necesar pentru a finaliza tranzacția. Tranzacțiile pot fi postate în considerare ca o metodă de plată, precum și, astfel încât acestea să poată fi transferată în software-ul de contabilitate și facturile creat sisteme de EPOS later.Many oferă, de asemenea, de raportare de bază, dar atunci când legate de sistemele de contabilitate Sage o gamă largă de alte rapoarte devin disponibile care sunt sigur de a ajuta și de a ajuta afacerea dumneavoastră.

De asemenea, este posibil să aveți de imprimare A4, precum și imprimarea primire standard disponibil, acesta este ideal pentru un comert scenarii contra, unde note de livrare sau facturi pot fi tipărite la punctul de vânzare pentru client cont pentru a semna sau de a lua cu ei.

Posted in IT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *