Cum sa incarci bateria laptopului fara un incarcator?

Fara incarcator AC / adaptor dumneavoastra, s-ar putea simti ca laptop-ul este aproape lipsit de valoare. La urma urmei, nu numai ca nu ai un mod de a incarca bateria in laptop-ul, nici macar nu au o modalitate de a rula pe computer prin intermediul unui priza de perete. in timp ce noile tehnologii sunt dezvoltate in fiecare zi in zona de soluții de putere mobile și laptop-uri surse de alimentare, nu sunt multe alternative de curent pentru incarcarea bateriei laptop Compaq Presario fara o V4000 Adaptor AC. Daca problema ta este ca ești, fara incarcator laptop original (care este in mod normal ceea ce vine cu un nou laptop), exista câteva soluții care le puteți incerca, care va ține colibri laptop-ul. Pastrați in minte, totuși, ca acestea costa bani si necesita o achiziție in avans, in cazul in care acesta ar putea fi la fel de economic și convenabil de a cumpara un nou incarcator laptop.

laptop-33

Utilizați un adaptor de alimentare universal. Aceasta este, probabil, soluția cea mai evidenta la problemele tale de baterii. Pot fi gasite ușor la cele mai multe puncte de vânzare cu amanuntul care transporta electronica, un adaptor Sony PCGA-19V7 universal poate varia de oriunde in prețul de la 30 dolari la 100 dolari sau mai mult. Adaptorul vine cu mai multe sfaturi, dintre care unul va potrivi probabil portul de incarcare laptop-ul lui. Când conectat, adaptorul va alimenta nu numai laptop-ul, dar va incarca bateria, de asemenea.

Folosiți un auto / adaptor de aer universal. Daca esti tipul de drum-razboinic care petrece mai mult timp in masina decat la un birou, acest lucru ar putea fi soluția sensibil pentru tine. Un adaptor auto este similar cu un adaptor de alimentare regulat, cu excepția faptului ca are un final modificat, care se conecteaza la țigara masinii dumneavoastra bricheta. Adaptorul va tine la curent alimentat in timp ce in mașina (sau in zbor in cazul in care este un adaptor combinație), și va incarca simultan laptopul dvs., astfel incât sunteți gata pentru acele ocazii, atunci când nu trebuie sa lasați mașina sau avionul pentru lumea reala.

Cumpara un adaptor HP Compaq PA-1900-08H1 extern. Acestea sunt dispozitive de sine statatoare care nu se conecteaza la laptop-ul. Mai degraba, luați bateria din laptop-ul, atașați-l la incarcator, conectați incarcatorul la o priza electrica și re-sucul de baterie in acest fel. Când bateria este complet incarcata, il reintroduce in laptop. incarcatoare externe sunt, de obicei, de brand și model specific, așa ca asigurați-va ca aveți unul care se potrivește specificatiile laptop-ului. Un avantaj de un incarcator de baterie externa este ca puteți incarca baterii de rezerva fara sa-laptop-ul.

Luați in considerare utilizarea unui acumulator laptop extern pentru acele vremuri ești prins intr-un vârf de cuțit. Despre dimensiunea unui DVD caz, aceste “baterii super-” conectați in laptop-ul și poate oferi pâna la patru sau mai multe ore de un plus de putere pentru laptop-ul. in timp ce ei nu vor percepe acumulator original laptop-ului, ele nu ofera o soluție de alimentare alternativa excelenta.

Nu incercați sa incarcați bateria prin conectarea perifericelor de alimentare la portul USB. Aceste porturi sunt pentru alimentarea numai dispozitive USB, și ar putea fi deteriorate sau provoca un incendiu daca forțat pentru a gazdui tensiuni nereglementate.

Posted in IT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *