Bricolaj de panouri solare – poti salva multi bani!

Face singur este cel mai bun mod de a merge verde. . .și economisi bani. Panouri solare DIY puteți economisi până la 10.000 de euro, față de achiziționarea lor gata făcute și a le avea instalate. Construirea propriile economizoare de energie nu are nevoie de experiență, ceea ce înseamnă oricine o poate face.

Panoul de DIY Solar oferă instrucțiuni pas cu pas pe construirea propriile panouri solare. Ea arată cum să creați 60 la 120 de panouri solare watt pentru doar 100 dolari la 200 dolari. Panouri solare DIY nu trebuie sa complicat de a construi. Acest ghid se descompune instrucțiuni dificile de construcție de panouri solare in pasi simpli pe care chiar cineva fără abilități tehnice pot urma. Există resurse și suport tehnic oferite pe tot parcursul proiectului, făcându-l ușor pentru a obține ajutor, dacă este necesar.

panou-solar-25

Instrucțiuni pas cu pas, cu imagini, diagrame și o bibliotecă video de a face acest ghid de bricolaj usor de urmarit si implementat casa ta. Acesta este împărțit în trei ușor de citit pas cu pas piese care includ Panel Ghidul solar, “98 dolari panou solar” Ghid și DIY Ghidul (Bundle).

-Partea # 1: Panoul de solar arată cum a energiei solare este produs, inclusiv structura de bază a sistemului solar. Cu aceste planuri detaliate pentru a crea propriul sistem de energie solară, de asemenea, vă arată, de asemenea, cum să găsească panouri solare gratuite din orasul tau. În această secțiune vă va învăța cum să folosească puterea de la sistemul de panouri solare pentru a alimenta casa ta, precum și modul de a menține sistemul dvs..

Partea a # 2: “98 dolari Panou solar” Ghidul oferă instrucțiuni pas cu pas pentru construirea de solar de la zero. Fotografii color face ghidul de ușor de urmărit, de la construirea caseta de panou solar pentru conectarea panourilor solare.

-Partea # 3: Ghid de DIY (Bundle) este defalcată în patru secțiuni, care includ electrice Planuri de cablare pentru panouri solare, montare, montaj Panou solar Ghid, Energie Ghid de consum și a creditelor fiscale solare și rabaturi. Cea mai buna parte este de a învăța cum să calculeze economiile.

Ultima parte este un ghid bonus care include o bibliotecă film de peste o oră de pas de clipuri video pas. Cu ajutorul vizual este ușor pentru a vedea cum se face și urmați instrucțiunile. Citiți instrucțiunile este un lucru, dar videoclipul sigilează afacere, ceea ce face la fel de ușor ca posibil pentru a construi propriile panouri solare, instalați-le, le monta și a le conecta. Cu videoclipurile pe care le va ca nu este la fel de greu cum crezi tu și proces pas cu pas te duce prin ea cu pasi mici, până când aceasta se face.

Și vă rog să nu uitați că este posibil pentru a primi acum un credit fiscal de energie pentru eforturile tale de a merge verde casa ta, ia adventage acest an.

Cu prețurile la gaz și energie merge în fiecare an, este o decizie înțeleaptă de a profita de Do It Yourself modalitate de a reduce casele voastre

costuri și nu există nici o modalitate mai bună decât cu un pas-cu-pas Ghid de pornire de astăzi a fi pe cale de a un tomarrow verde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *