Argintul coloidal pentru piele

Argint coloidal pentru piele este probabil una dintre tablouri cea mai rapidă creştere de produse de argint coloidal. Există multe utilizări de argint coloidal pentru piele, şi mai multe motive, vă recomandăm să utilizaţi-l. Puteti achizitiona argint coloidal de la: http://www.drumuldelumina.ro/apa-cu-argint-coloidal/

argint-coloidal-41

Printre motivele pentru utilizarea de argint coloidal pentru piele sunt:

1. accesibilitatea. Argint coloidal pentru pielea poate fi ieftin; puteţi face chiar şi propriul soluţia de argint coloidal la domiciliu printr-un circuit care va leech argint la o sârmă de argint pur în apă pură. Igiena este vitală, desigur, dar bere acasă de argint coloidal pentru pielea poate fi practicat cu discreţie.

2. eficacitate. Argint coloidal pentru piele este considerat a fi foarte eficient. Argint coloidal este bine stabilit în ca o bacterii criminal, şi coloidal de argint în ca un antibiotic este extrem de bine primit, deşi uneori controversate. În timp ce comune peste counter (OTC) prescrise antibiotice poate ajuta trata probleme de piele, ele pot, de asemenea, ucide bacteriile benefice. Argint coloidal este considerat a fi prietenos cu bacterii benefice în timp ce uciderea celor care cauzează probleme ale pielii.

3. simplitate. Argint coloidal pentru piele nu trebuie să fie ingerate. Acesta poate fi aplicat local la suprafata pielii. Argint coloidal poate fi un criminal eficient bacteriile, eliminând cauza erupţii cutanate.

Argint coloidal pentru piele este foarte promiţătoare. Probabil ştiţi că există o gamă largă de produse pentru piele, dar multe dintre ele pot fi costisitoare. Unele pot fi chiar periculoase. Argint coloidal este în siguranţă atunci când este folosit cu moderatie, dar asiguraţi-vă că vă cumpăraţi argint coloidal adevarat pentru tratamentul de acnee.

Printre utilizările de argint coloidal pentru piele sunt:

1. se confruntă cu crema. Argint coloidal cremă promovează piele frumoasa repararea pagubelor şi prevenirea infecţiilor.

2. Acnee Tratamentul. Argint coloidal este un ieftin, uşor de aplicat şi eficient tratament pentru acnee.

3. tratament pentru cicatrici si vergeturi. Argint coloidal usureaza departe cicatrici si vergeturi, promovarea de clare, fără cusur pielea.

4. tratamentul de tăieturi şi escoriaţii. Argint coloidal ucide infecţii înainte de a avea posibilitatea de a începe.

5. tratamentul pentru otravă iederă, etc. Mulţi au folosit argint coloidal pentru a clarifica cazuri rău de otravă iederă, stejar otravă sau otrava sumach.

6. tratarea muşcăturilor de insecte. Infecţie potenţiale atacuri de argint coloidal, omorând bacteriile legate de ea.

7. underarm deodorant. Din moment ce miros underarm este cauzata de bacterii, se crede argint coloidal previne miros ca acesta ucide bacteriile.

Argint coloidal pentru pielea a fost laudat ca o soluţie pentru multe probleme de piele. Se pare să funcţioneze pentru vindecare toate, omorând bacteriile.

Argint coloidal pentru pielea funcţionează ca dozele interne de argint coloidal. Agenţi patogeni şi alte microorganisme pe piele, care vin în contact cu argintul coloidal sufoca din cauza lipsei de oxigen. Argintul coloidal se dizolvă oxigen metabolizare enzima găsit în cele mai primitive organisme, un proces similar cu o reacţie electrochimice. Această proprietate neobişnuit face capabil de a efectua cu succes în cazul în care alte antibiotice nu argint coloidal. Bacterii si alte microorganisme pe piele nevoie de oxigen pentru a trăi, cresc şi reproduce. I priveze de oxigen cu argint coloidal şi mor.

Sugestii:

-Să fie sigur că cumperi adevărat numai argint coloidal. Argint coloidal adevarat conţine particule de dimensiunea corectă şi un raport de părți per milion în condiţii de siguranţă. Argint coloidal adevarat a fost eficace împotriva multe probleme bacteriene.

-Utilizarea argint coloidal pentru piele cu moderatie. Mai mult nu este neapărat mai bine. Unele produse au prea mare o raţie de părți per milion. Alţii au argint particule prea mari. Fie poate duce la probleme potenţiale.

Atenţie: Efect secundar nedorit potenţialul de argint coloidal pentru piele este Argyria. În Argyria, argint este depus în organism într-o cantitate prea mare. Argint depusă reacţionează cu soare printr-un proces similar cu cel de dezvoltare a un negativ fotografic, piele de cotitură o culoare gri-albastrui. Acest lucru este cel mai probabil să apară în cazul în care produsul nu este adevărat de argint coloidal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *