Beneficiile argintului coloidal

Coloidal argint sprijin sistemului imunitar – ulei de şarpe sau supliment

În cele din urmă valul a fost ridicată la povestea de argint coloidal invizibili. Confuzia este eliminat din arena de utilizare. Va acest medicament brevetat începutul secolului XX, sa transformat peste supliment contra, vindeca ceea ce ails tine sau este doar atât de mult hype care va ia banii?

Argint coloidal a explodat pe web ca un supliment, a marcat ca o cura de toate, şi blestemat de unii oficiali care par să fie motivată de mari farmaceutice.

Coloidal de argint a fost folosit ca un antibiotic natural înainte de descoperirea penicilinei. Agent antibacterian nou a fost de droguri de favoarea din întreaga lume. Coloidal de argint a fost bagat la partea din spate a conştiinţei medicale şi a găsit utilizarea puţin după 1929. Dar stai, lumea medicala nu a opri utilizarea de argint. Calitatile curative copleşitoare de argint sunt continuat chiar acum în centrele de arsură din lume şi milioane de copii au avut un concentrat de argint spălată în ochii lor imediat dupa nastere.

Deci dacă acest antibiotic natural o dată a fost folosit atât de larg, ce a făcut medicii opri folosind-o? A făcut bacteriile dezvoltă o rezistenţă la argint coloidalargint-coloidal-12? A se opri de lucru? Răspunsul pare a fi o decizie farmaceutice. Nici o rezistenţă a fost dezvoltat pentru argint coloidal de bacterii, iar beneficiile sunt la fel de bun azi aşa cum au fost înainte de 1929.

Câţiva medici înţelepte au continuat să folosească argint coloidal şi unii pacienţi înţelept amintit acest amestec de argint şi a continuat imediat utilizarea sa ca acesta a devenit un peste tejghea + supliment +. Sistemul imunitar lupta toate intruziv microbi, bacterii şi bolii pentru a preveni corpului de cad victime la boli.

Ca orice substanţă care este luată în exces organismul tratează supradoze de o substanţă ca o toxina şi respinge suprasarcină sistemul imunitar. Grâu consumate în exces este otravitoare pentru organism. Noi recunoaştem că surplusul de cereale în cai le va provoca fondator şi, în unele cazuri mor. Efectul ar fi similară la om. Argint coloidal atunci când ingerate în cuantumul recomandat ca supliment a clinic dovedit a fi un sprijin sistemului imunitar paza împotriva infecţiilor virale şi infecţii bacteriene.

Unii producători de argint coloidal, folosit pentru a face o soluţie de clorură de argint. Acest lucru nu este de dorit, deoarece aceasta va cauza argintul să se acumuleze sub piele da o nuanta de albastru lumină a pielii. Nu sunt efecte secundare cunoscute în luarea de argint coloidal, care este făcut corect şi consumate. Nu sunt nici decese înregistrate de a lua acest sprijin sistemului imunitar, stimularea supliment, dar o multime de guvern sub presiune încercarea de a opri vânzarea pentru nici un alt motiv aparent decât să liniştească heavy lobby companii farmaceutice, care par să vrea acum să prescrie acest remediu nou.

Coloidal de argint a fost vândut ca un supliment alimentar pentru sistemul imunitar în fiecare lanţ majore produse alimentare de sănătate în ţară de peste 25 de ani. Concentrația de 1100 ppm folosit la a fi + standard + disponibil în 4 o dată sticle. Se poate face până la 5 ppm în casă cu o baterie de 9 volti, două de argint duce într-un pahar de apă distilată.

Marturii au umplut sute de pagini web de argint coloidal cum a fost benefic. Aceste conturi nesolicitate mărturisesc despre un antibiotic natural, care are puteri dincolo de doar fiind un sprijin sistemului imunitar + supliment +.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *