Cum sa iti promovezi singur site-ul?

Industria de motor de căutare întreg este un joc de incertitudine şi dacă sunteţi incepand de a urmări promovare site-uri pe internet prin intermediul URL-ul supunerea, acestea sunt etapele pe care trebuie sa realizeze ca urmele dumneavoastră iniţială:

 

 1. filme trebuie să aibă conţinut unic.

 

 1. bun URL structura.

 

 1. bun link-ul de constructii. Pentru a obţine bun Page Rank.

seo-2

 

La 3 mai sus menţionat puncte 3 este punctul cel mai nesigur &, de asemenea, greu pentru a realiza corect. Cum este bine cunoscut faptul că backlink sunt pagina ta rang mijloace mai mare inbound link-uri la site-uri bune mai mare page rank, SEO industrie a lărgi eforturile pentru a obţine link-uri relevante pentru site-uri.

 

În primul rând despre înapoi link-uri sau link-ul de intrare:

 

Ce este BackLink?

 

În cuvinte simple este un link provenind de la alt site web site-ul dumneavoastră.

 

Dacă nu aveţi un bun link-uri relevante nu aveți un bun page rank. Puteţi adăuga link-ul de la diverse site-uri pentru a dobândi bun relevante inbound link pentru publicitate site-ul web prin intermediul demonstrat mecanismul de mai jos:

 

 1. adăugaţi URL-ul la directoare.

 

 1. link agricultura.

 

 1. automat înapoi link-ul de generaţie prin intermediul software-ului.

 

 1. link-ul obținute prin intermediul link-ul de schimb.

 

 1. Adauga un link la pixel cumpărare site-uri sau link-ul site-uri de generaţie.

 

primul punct este bine dacă numai în cazul în care link-ul este prezentat bun directoare ca gabriel, Director Yahoo. 2, 3 puncte sunt doar gunoi & pierdere de timp ca nu ştiţi cât de mult timp link-ul de intrare va fi viu &, de asemenea, cât de relevantă aceste link-uri sunt pentru tine!

 

Deci, aici este orientarea pentru acumulate bun link-ul de intrare, astfel încât atunci când adăugaţi o legătură pentru site-ul promotii Amintiţi-vă:

 

 1. link-ul vine de la site-ul are bun Page Rank.

 

 1. acolo trebuie nu mai multe legături apoi 100 pe pagina de unde inbound link-ul vine de la site-ul dvs.

 

 1. de asemenea, Tag-uri în link-uri vin la site-ul dvs. În cazul în care le-a dat “nu urmaţi” tag-ul în interiorul atunci este inutil.

 

Deci merită să adăugaţi link-ul sau să cumpere un link de la care site-ul care are o legătură mai puţin 100 apoi & un bun Page Rank.

 

Din nou doua beneficia de aceste tipuri de sisteme este ori de câte ori au răspândit afacerea dumneavoastră este, de asemenea, de raspandire, astfel încât vă conduce mai mult trafic pentru site-ul dvs. Acum întrebarea este publicul ţintă! În cazul în care cineva care este interesat de pantofi de cumpărare este cu ochii pe un site de fast food nu are nici o valoare, dar dacă el poate vedea un loc în cazul în care el devine totul ca pantofi, haine, ceasuri etc. Apoi data viitoare el va veni cu siguranţă la destinaţie numai că este locul unde el va lua totul uşor. Deci, cred că dacă sunt depunerea un URL pentru un site pentru doar sac de inbound link-ul şi în schimb sunt câştigă publicul vizat & BACKLINK ambele, atunci ar fi mult mai benefic pentru tine.

 

Deci, dacă sunteţi de gândire pentru promovare site-uri internet publicitate apoi alegeţi site-ul web pentru URL-ul supunerea opţiune care ştie importanţa de promovare site-uri web astfel încât anunţul dumneavoastră site-ul web poate avea o valoare reală şi puteţi servi publicul ţintă cu uşurinţă.

Posted in IT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *