Cum sa cumperi un utilaj de panificatie?

Leasing un utilaje de panificatie inseamna cheltuieli pe ceva care nu va fi a ta și ce înseamnă o risipă de bani și timp. Cumpărarea propriile echipamente de panificație va apela pentru un capital mai mare, cu toate acestea, acest lucru va însemna economii într-un termen lung.

620394-500x375

Dacă vă decideți să cumpărați echipamentelor dumneavoastra, dar se confruntă cu un buget minim, se sugerează să încercați să se uite și să cumpere pentru mâna a doua sau echipamente second hand. Iată câteva sfaturi pentru a vă să ia în considerare atunci când achiziționează echipamente second hand pentru afacerea ta panificatie.

Vârstă

Veți fi în măsură să știe dacă primiți un preț convenabil prin cunoașterea la vârsta de echipamente pe care le cumpără. Acest lucru vă va oferi o idee cu privire la modul de mult că echipamentele vor fi în continuare de lucru. Incercati sa il intrebati cat timp a fost utilizat utilaje de panificatie, cât de des este folosit, precum și disponibilitatea de f sunt întrebări foarte importante pentru o decizie de a face. Răspunsurile la aceste întrebări ar putea conduce la o decizie de a cheltui mai mult pentru a cumpara unul nou, mai degrabă decât a cheltui un ban pentru ceva ce nici măcar nu va dura.

Condiție

Mulți sunt înșelați de aspectul, dar nu uitați că aspectul exterior al echipamentului nu ar trebui să fie singura bază pentru a judeca performanța sau starea echipamentului. Puteți încerca să te intrebi următoarele întrebări:

  1. Are părțile lipsă sau complet utilaje de panificatie?
  2. Sunt piesele încă funcționează așa cum este de așteptat să funcționeze?
  3. Is afectat utilaje de panificatie?

Desigur, acestea sunt doar câteva întrebări pentru a fi întrebat să cunoască starea echipamentului. Fii meticulos, oricum o investitie buna sau de capital este considerat ca fiind unul dintre factorii majori care vor contribui la funcționarea întreprinderii.

Proprietar Înapoi

Avand un fond cu privire la cine este proprietarul anterior a echipamentului a fost poate vorbi de starea generală a echipamentelor sunteți de cumpărare. Cum proprietarul anterior utilizate și menține utilaje de panificatie poate spune dacă utilaje de panificatie pe care sunt de cumpărare s-ar da de performanță pe care vă așteptați.

Există o mulțime de riscuri pe care le va fi cu care se confruntă atunci când cumpără echipamente second-hand. Trebuie doar să pui întrebările potrivite și de a face cercetare înainte de a cumpăra celor utilizate pentru afacerea ta panificatie. Pentru un proprietar brutărie ca tine, poate doriți echipamentelor dumneavoastra sa dureze. Din moment ce acest lucru va necesita o investiție financiară mare, este mult mai bine să investească într-o formă ceva ce sigur de în termeni de calitate și performanță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *