Proiecte de case moderne si ieftine

Într-o casă în care nu există suficientă izolație de 30% din energia generată poate fi pierdut prin pereți, acoperiș, podea, țevi, ferestre și scurgeri de aer. Pentru a preveni ar trebui să se aplice această izolare adecvat pierdere atunci când este necesar. Iata cateva recomandari de izolare.

Pereti:

Cavitate izolare perete cazul în care proiecte case modern a fost construită după 1920, dar nu în ultimii 10 ani atunci ar putea fi o casă ne-izolat pereți falși. Dacă există un decalaj mic sau “cavitatea” între cele două straturi de ziduri, ele sunt “Ziduri cu pereti dubli. Izolație în pereți falși înseamnă că, diferența dintre pereții este umplut cu un transfer de căldură între casă și exterior material izolant și blochează. Izolație în pereți falși pot ajuta, de asemenea, pentru a reduce formarea condensului în interiorul casei, dacă aceasta este o problemă pe pereții exteriori. Căldură curge mereu dintr-o zonă caldă la una rece. În timpul iernii, dacă afară este mai rece, aveți de gând să-și piardă căldura ați generat în proiecte case modern mai rapid. Izolație în pereți falși încetinește viteza cu care căldura este transferată și păstrează la fel de multă căldură posibil in interiorul casei tale pentru cât mai mult posibil.

constructie-casa-12Cum se întâmplă acest lucru? Izolatia face mult mai dificil pentru caldura sa treaca prin peretii de umplere cavitatea cu un material cu o mulțime de bule de aer în el. Aceste buzunare reduce în mod semnificativ ceea ce este cunoscut sub numele de valoare U zidurile tale “- care este o măsură de cât de repede își pierde căldură – de la aproximativ 1.5 – 0.5 W / m2K. Cu cât valoarea U, căldura se pierde mai lent – și mai puțină energie, va trebui să păstrați proiecte case modern, la temperatura dorită. Puteți vedea, uneori, referiri la o valoare R. Aceasta este o măsură a rezistenței termice și este inversul o valoare U – mai mare o valoare U este mai mică valoarea R este.

Ziduri solide de perete de izolare solide pot provoca chiar mai mult pierderea de căldură decât Ziduri cu pereti dubli; singura modalitate de a reduce această pierdere de căldură este de a le izola pe interior sau exterior. Acest lucru va ajuta opri caldura se pierde din proiecte case modern și de a ajuta pentru a preveni formarea de condens pe pereți și tavane. Există două tipuri de izolare perete solid: interne și externe.

Izolatia etaj

Un alt loc în care vă veți pierde caldura este podeaua casei tale. Ai pierdut căldura pe care o produce direct la temelia casei tale sau, cu alte cuvinte la sol sau decalajul dintre sol și proiecte case modern. Podele din lemn poate fi izolat prin ridicarea plăcilor de parchet și de stabilire izolant din vată minerală susținută de compensare între grinzi.

Acoperiș izolație

Într-o acasă ne-izolat un sfert de căldură se pierde prin acoperiș. Izolatoare Loft este un mod simplu și eficient de a reduce facturile de încălzire. Fara izolatie buna o mulțime de valoros, energia scump utilizați pentru a incalzi proiecte case modern va fi pierdut prin pod. Izolarea mansardelor este un mod eficient de a economisi energie și bani acasă. O casa bine izolata pastreaza caldura exact acolo unde aveți nevoie – în interior.

Pescaj Proofing

Dacă vă puteți simți aer rece care vine în jurul valorii de ferestrele din proiecte case modern înseamnă aerul cald este evadarea. În proiectul de proofing pur și simplu lacune sunt completate și cantitatea de aer rece care intră proiecte case modern este scăzută. Există mai multe tipuri de materiale disponibile de la perii, spume și masticuri cu benzi și cauciuc în formă sau plastic.

Rezervor de apă caldă și izolare țevi

Izolatoare cilindru de apa calda este una dintre cele mai simple și mai simple moduri de a economisi energie și bani. Atât de izolare rezervor și conducte de apă fierbinte păstrează pentru mai mult timp, prin reducerea cantității de energie termică produsă. Astfel încât să puteți lua în considerare facturi mai mici pentru încălzirea apei.

Geam termopan

Geam termopan poate reduce pierderile de căldură prin ferestre de jumătate. Geamuri duble funcționează prin captarea aerului între două panouri de sticlă, creând o barieră de izolare care reduce pierderile de caldura, zgomot și condens. Deci, va reduce cantitatea de caldura ai pierdut prin ferestre. Pe scurt, oferind izolare la toate punctele pe care le putea pierde căldură va avea beneficii semnificative în ceea ce privește costurile de încălzire. De locuri de muncă de izolare poate pentru aplicații mici să fie un loc de muncă DIY, dar pentru aplicatii mai mari, cum ar fi geam termopan, izolatie pereți falși, etc aveți nevoie pentru a consulta un expert. Dacă doriți să obțineți informații despre soluțiile noastre pentru izolare tot în jurul valorii de proiecte case modern ne puteti contacta aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *