Curatarea butonilor de camasa

Purtarea personalizate ecran imprimate butoni barbati este un mod de versatil pentru a exprima stilul individual de personalitate, și chiar gustul tău în muzică sau film. În timp ce unele persoane aleg pentru a proiecta imaginea de cămașă și au ecran de imprimare reală completată de către profesioniști, alții preferă să efectueze întregul proces se. Indiferent de metoda folosită, îmbrăcăminte, care este serigrafiat cu un design personalizat purtatorului este sigur de a deveni un articol de îmbrăcăminte favorit, care va fi purtat frecvent. Această uzură continuu pune presiune suplimentară pe tricou ca spălare repetată și utilizare provoacă-l să se uzeze mai repede. Dacă aveți de gând să păstrați tricoul personalizat în stare bună pentru atâta timp cât posibil, este important să știți cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru haina.

butoni-camasa-48

Screen imprimate butoni barbati care sunt produse în masă includ instrucțiuni de îngrijire care informează purtatorul să se spele tricoul pe dos pentru a evita provocarea imaginea de coaja. În timp ce acest lucru poate fi suficient pentru profesional sau fabrică creat camasi, articole de îmbrăcăminte care au fost create la domiciliu necesită o măsură suplimentară de îngrijire. Asigurarea că design-ul nu coaja sau crapă începe cu alegerea materialelor adecvate pentru proiect. T-shirt realizate cu material amestec, în general, funcționează cel mai bine pentru cele mai multe serigrafie. Cumpără vopsea tesatura de calitate sau de cerneală și asigurați-vă că pentru a citi instrucțiunile care vin cu ea pentru a afla despre sugestii pentru îngrijirea care pot fi deosebit de care marca sau tip de vopsea.

Un tricou imprimat nou ar trebui să fie tratate cu grijă specială culorile vor sângera aproape întotdeauna când o haină este spălată pentru primele câteva ori. Nu vă faceți griji cu privire la acest lucru ca aceasta este parte a procesului de stabilire permanent în tricoul vopsea. Pentru a proteja atât de imprimare de ecran și alte haine, spălați t-shirt separat de restul rufelor. Unii ar putea dori să predea spele camasa, o practică care ar putea prelungi durata de viață a articolului. Cu toate acestea, spălare pe dos pe un ciclu delicat în mașina de spălat este o protecție adecvată. Chiar și după culorile nu mai sângera, spălând cămașa separat de alte haine va continua să-l protejeze. Indiferent de modul în care alegeți să spele haina, folosiți întotdeauna apă caldă.

În general, temperaturi ridicate va determina imprimare ecran sa se crape sau coaja. Pentru a evita această problemă, ecran uscat imprimate butoni barbati pe un rufe departe de lumina directă a soarelui sau într-un uscător setat la setarea presa permanent. Dacă doriți să călcați camasa, face acest lucru în timp ce acesta este încă umed și nu permit imaginea de a experimenta expunerea prelungită la căldură de fier. Asigurați-vă că pentru a stoca tricou într-o locație care are o temperatură moderată.

Deși îmbrăcăminte ecran imprimate poate necesita un pic de întreținere în plus, adăugarea se poate face la stilul personal este de neprețuit. În urma acestor sugestii de îngrijire simple, va păstra tricoul unic portabil și în condiții bune in mai multe spălări de acum încolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *